Auditiranje s dodanom vrijednošću & digitalno putovanje

Ključno je pronaći odgovarajuće certifikacijsko tijelo. S DNV-om imate predanog partnera s pouzdanom robnom markom posvećenom pružanju audita s vrijednošću, praktične obuke i digitalnog korisničkog iskustva.

Itelligence and business analytics  with key performance indicators dashboard concept

Naš glavni adut su naši profesionalci. Bilo da smo dio vašeg audit tima ili se oslanjamo na njihovo znanje i iskustvo za razvoj vlasničkih auditorskih metodologija ili digitalnih alata, nastojimo vam pružiti podršku u svim fazama certificiranja.

Komplet za samoprocjenu

Pokrivajući najčešće korištene standarde, naš paket za samoprocjenu omogućuje vam da testirate koliko dobro poznajete određeni standard i procijenite spremnost vašeg sustava upravljanja. Bodovna ocjena otkriva gdje možda imate nedostatke i potrebna su poboljšanja. Napravite osnovnu vrijednost i interno usporedite različite lokacije. Ili postavite kvantitativne ciljeve za određeno područje i redovito mjerite postignuti napredak. Bez obzira na vaše potrebe, samoprocjena pruža detaljan uvid u vaše razumijevanje ili učinak i stupanj kontrole.

Boost My Audit

Usmjerite svoje audite i poboljšanja na razvoj sustava upravljanja visokih performansi koji podržavaju vaše poslovne ciljeve. Naš digitalni alat Boost My Audit omogućuje vam da se usredotočite na teme ključne za vaš poslovni uspjeh. Pregledajte najčešća fokusna područja  prema normi, riziku poduzeća i poslovnom procesu. Također, možete filtrirati prema određenim industrijama. Povezane checkliste usmjeravaju vaše interne audite ili vam pomažu u pripremi za audite trećih strana. 

Metodologija audita: Risk Based Certification™

Današnje se organizacije uvijek pomno provjeravaju i od njih se traži da pokažu uspješnost vlastite izvedbe i šire. Primjenjujemo auditorske tehnike najbolje prakse, metode daljinske i virtualne isporuke, koristeći našu vlastitu metodologiju certifikacije temeljene na riziku ®. Naš pristup temeljen na riziku pomaže vam da poboljšate sposobnost vašeg sustava upravljanja da podrži vaše poslovne ciljeve. Odabirom ključnih fokusiranih područja prije audita, možemo mjeriti performanse u odnosu na odabrane standarde, dok također provjeravamo koliko dobro vaš sustav upravljanja podržava područja kritična za vaš poslovni uspjeh.

eAdvantage

Naša aplikacija koja pruža potpuni pregled aktivnosti audita, omogućujući vam da upravljate svojim sveobuhvatnim postupkom certifikacije. Dobijte sveobuhvatne informacije o auditu za sve certificirane lokacije, trenutni pristup statusu projekta, pratite i zatvorite sve pronalaske s audita. Možete personalizirati kontrolnu ploču, uspoređivati lokacije i dijeliti poglede kako biste istaknuli ono što je najvažnije.

Blockchain certifikati

Svi certifikati sustava upravljanja i proizvoda koje izdaje DNV označeni su jedinstvenim digitalnim identifikatorom i sigurno pohranjeni na blockchainu. To činimo kako bismo pomogli korisnicima da ublaže posljedice krivotvorenih certifikata i kako bismo pružili pouzdanu transparentnost vašim dionicima. Svatko može provjeriti njegovu valjanost i najnoviji status skeniranjem QR koda certifikata ili pretraživanjem naše javne web stranice.

eCertMark

Ova je aplikacija rješenje gdje kupci mogu upravljati svojim primjenjivim certifikacijskim markicama. Uz trenutni pristup markicama, možete upravljati i preuzimati markice za digitalnu upotrebu i tisak. Smjernice vam pomažu primijeniti i koristiti markice u skladu s pravilima o certifikaciji.

Lumina™

Ova online nadzorna ploča pretvara audit podatke klijenata u prilike. Na temelju naše stalne analize podataka o performansama sustava upravljanja od tisuća certificiranih tvrtki širom svijeta, Lumina pruža uvid u najveće rizike u vašem sustavu upravljanja, najčešće uzroke i korektivne radnje za rješavanje nesukladnosti, kao i interne i eksterne benchmark podatke. Pregledajte statistiku visoke razine o kvarovima za bilo koju normu, istražite temeljne uzroke i korektivne radnje. Usporedite se s konkurentima u industriji, s najboljim izvođačima i drugim lokacijama Vaše tvrtke. Lumina također uključuje prikaz trenda koji vam pomaže analizirati izvedbu tijekom vremena. Educirajte ser kako biste osigurali usklađenost i neprestano poboljšavali svoj sustav upravljanja I postigli  trajne poslovne rezultate.

Svi naši digitalni alati dostupni su na Veracityju, našem portalu za korisnike. Korisnici mogu jednostavno pristupiti svojim aplikacijama s jednom prijavom. Pružajući trenutni pristup vašoj imovini i više znanja, radimo na dodavanju vrijednosti svakom auditu i vašem certifikacijskom putu.