Skip to content

Jeste li spremni?

Samoprocijenite svoje razumijevanje standarda i spremnost sustava upravljanja pomoću DNV-ovog online alata.

Sposobnost sustava upravljanja da podrži vaše poslovne ciljeve ovisi o tome koliko je dobro dizajniran, implementiran i koliko se poboljšava. DNV-ov online paket za samoocjenjivanje pomaže u mjerenju vlastitog razumijevanja odabranog standarda i stvarne spremnosti vašeg sustava upravljanja.  Izvješće generira bodovnu ocjenu, otkrivajući što dobro funkcionira i gdje postoje praznine koje treba poboljšati. Paket za samoocjenjivanje pokriva sve najčešće korištene standarde sustava upravljanja, od kvalitete i okoliša do sigurnosti hrane. Na temelju znanja naših stručnjaka o standardima, revizijskoj stručnosti i podacima, dobivate dubinsko razumijevanje vaše spremnosti, osnove prema standardu i gdje usmjeriti napore za poboljšanje.

Kako radi?

Za svaki standard postoji oko 100+ pitanja prema kojima radite samoprocjenu. Također možete umetnuti komentare o područjima za poboljšanja ili značajnim naporima (najbolje prakse). Sveobuhvatan je, ali alat vam omogućuje da se zaustavite u bilo kojem trenutku kako biste nastavili kasnije kada vam odgovara. Kada se završi, generira se izvješće s detaljnim rezultatom, koji pokazuje vaš stupanj kontrole u cjelini i unutar svake točke odabranog standarda. Također je moguće dobiti pristup nekom od naših stručnjaka za predmetnu tematiku, koji vam može pružiti bolji uvid u vaše rezultate i načine na koji većina tvrtki sličnih vama uspješno otklanja takve nedostatke.

Kontinuirano poboljšavajte svoj sustav upravljanja

Dobivate kvantitativne pokazatelje u odnosu na odabrani standard i možete postaviti interne uporedbe za različite lokacije. Pruža učinkovit, strukturiran pristup prilikom pripreme za certifikacijski audit i učinkovit je alat za poticanje stalnog poboljšanja u bilo kojem trenutku. Budući da omogućuje postavljanje kvantitativnih ciljeva za određena područja, možete redovito mjeriti napredak i stupanj kontrole. To omogućuje DNV-ovim certificiranim klijentima da kontinuirano mjere i poboljšavaju performanse svog sustava upravljanja.

Pretvorite svoje znanje u akcije

Paket za samoocjenjivanje također je razvijen kako bi podržao vaše individualno učenje. Nakon završetka DNV tečajeva, možete proširiti proces učenja u svoje radno okruženje. Alat za samoprocjenu i njegove tematske kontrolne liste pružaju automatizirane povratne informacije o tome koliko dobro razumijete standard. To vam omogućuje učinkovitu primjenu i implementaciju naučenog izravno u svoju organizaciju.

Putovanje

Paket za samoocjenjivanje dio je našeg asortimana digitalnih alata razvijenih za pružanje dodane vrijednosti tijekom cijelog putovanja obuke i certificiranja. Od obuke i pripreme za vaš prvi audit do poboljšanja vašeg sustava upravljanja i održavanja vašeg certifikata, naša ponuda uvijek uključuje tehničke stručnjake, pristup koji se temelji na riziku i digitalne alate. Kontaktirajte nas ako ste zainteresirani za više informacija.