Skip to content

Lumina - benchmarking

Poboljšanje kroz svjesnost

Lumina omogućava uspoređivanje vaših performansi i pretvara vaše podatke s audita u prilike. Koristeći Big Data analizu, nudimo vam jedinstveni uvid u performanse sustava upravljanja tvrtki kao što je vaša.

LuminaTM je alat koji pruža trenutni uvid u performanse vašeg sustava upravljanja. Upravljajte i usporedite svoje ukupne performanse, identificirajte moguća poboljšanja i omogućite donošenje odluka. Pogledajte kako se uspoređujete s konkurentima i pokušajte razumjeti  područja rizika za različite norme i industrije.

Uvid koji dobijete proizlazi iz analize nalaza s audita 70.000 klijenata širom svijeta. Analizirajući podatke skrivene u audit podacima vaše tvrtke, Lumina uspoređuje vašu tvrtku s tisućama drugih širom svijeta. Analitika se temelji na našoj bazi podataka s više od 2,2 milijuna audit nalaza, uvećanih za 350 000 nalaza godišnje.

S nadograđenom verzijom Lumine dobivate još više. Pristupite statistici pogrešaka za bilo koju industriju, a svoj sustav upravljanja možete usporediti sa širim mjerilom. Također dobivate i statistiku pogrešaka visoke razine za bilo koju normu te nastavno možete primijeniti svoja saznanja ako želite proširiti svoj sustav upravljanja na nove norme.

Lumina je besplatna za DNV korisnike. Saznanja koja se dijele putem internetske nadzorne ploče lako se mogu nadopuniti s dodatnim referentnim izvješćima. Lumina vam ukazuje gdje se možete poboljšati i kako mjeriti ta poboljšanja.