Boost My Audit

Boost My Audit pomaže vam usmjeriti audite i napore poboljšanja na ono što je najvažnije,razvijajući visoko učinkovite sustave upravljanja.

Sustav upravljanja koji funkcionira učinkovito podržava vaše poslovne ciljeve. DNV-ov digitalni alat Boost My Audit omogućuje vam da se usredotočite na područja koja su najvažnija za vašu tvrtku.  

Kako funkcionira?

Boost My Audit pokriva više od 200 fokus područja, odražavajući kombinaciju onih koje najčešće biraju naši klijenti, gdje se obično događaju nesukladnosti iz iskustva naših auditora. Svih 80.000 korisnika DNV-a poziva se da odaberu određena fokusirana područja prije svakog audita, omogućujući DNV-u da procijeni koliko dobro sustav upravljanja funkcionira u odabranim fokusiranim područjima i u odnosu na zahtjeve standarda. Svi se podaci prikupljaju, analiziraju i dijele kako biste se poboljšali u najvažnijim područjima.

Pregledajte kritična fokusirana područja prema standardu, poslovnom riziku ili poslovnom procesu. Filtrirajte svoju industriju da biste identificirali kritična područja specifična za vašu tvrtku. Povezane checkliste usmjeravaju vaše interne audite ili vam pomažu u pripremi za vanjske revizije trećih strana. 

Kontinuirano poboljšavajte svoj sustav upravljanja

Dobivanjem uvida u kritična područja koja mogu predstavljati najveći rizik za vaše poslovanje, možete iskoristiti priliku za bolje razumijevanje performansi svog sustava i prepoznati ključna područja za poboljšanje. 

Boost My Audit vam pomaže:

  • Prepoznati ključna područja koja su posebno važna za vašu industriju ili vrstu tvrtke
  • Korištenjem checklista prilikom pripreme kako biste na strukturirani način povezali svoje aktivnosti internog audita   
  • U pripremi za vanjske audite certifikacije trećih strana

Putovanje

Digitalni alat Boost My Audit dio je našeg paketa digitalnih alata razvijenih za osiguravanje dodane vrijednosti od certifikacije za naše klijente. Počevši od naših tečajeva koje vam nudimo, preko cijelog certifikacijskog putovanja radimo na tome da vam pomognemo da se pripremite za prvi certifikacijski audit i nakon toga stalno poboljšavate svoj sustav upravljanja.  Kod nas uvijek dobivate potpuni pogled od strane naših tehničkih stručnjaka, pristupom temeljenom na riziku i digitalnim alatima.