Auditiranje s dodanom vrijednošću i digitalno putovanje

Ključno je pronaći odgovarajuće certifikacijsko tijelo. S DNV-om imate predanog partnera s pouzdanom robnom markom posvećenom pružanju audita s vrijednošću, praktične obuke i digitalnog korisničkog iskustva.

Naš glavni adut su naši profesionalci. Bilo da smo dio vašeg audit tima ili se oslanjamo na njihovo znanje i iskustvo za razvoj vlasničkih auditorskih metodologija ili digitalnih alata, nastojimo vam pružiti podršku u svim fazama certificiranja.

Komplet za samoprocjenu

Pokrivajući najčešće korištene standarde, naš paket za samoprocjenu omogućuje vam da testirate koliko dobro poznajete određeni standard i procijenite spremnost vašeg sustava upravljanja. Bodovna ocjena otkriva gdje možda imate nedostatke i potrebna su poboljšanja. Napravite osnovnu vrijednost i interno usporedite različite lokacije. Ili postavite kvantitativne ciljeve za određeno područje i redovito mjerite postignuti napredak. Bez obzira na vaše potrebe, samoprocjena pruža detaljan uvid u vaše razumijevanje ili učinak i stupanj kontrole.

Metodologija audita: certifikacija temeljena na riziku™

Današnje se organizacije uvijek pomno provjeravaju i od njih se traži da pokažu uspješnost vlastite izvedbe i šire. Primjenjujemo auditorske tehnike najbolje prakse, metode daljinske i virtualne isporuke, koristeći našu vlastitu metodologiju certifikacije temeljene na riziku ®. Naš pristup temeljen na riziku pomaže vam da poboljšate sposobnost vašeg sustava upravljanja da podrži vaše poslovne ciljeve. Odabirom ključnih fokusiranih područja prije audita, možemo mjeriti performanse u odnosu na odabrane standarde, dok također provjeravamo koliko dobro vaš sustav upravljanja podržava područja kritična za vaš poslovni uspjeh.

eAdvantage

Naša aplikacija koja pruža potpuni pregled aktivnosti audita, omogućujući vam da upravljate svojim sveobuhvatnim postupkom certifikacije. Dobijte sveobuhvatne informacije o auditu za sve certificirane lokacije, trenutni pristup statusu projekta, pratite i zatvorite sve pronalaske s audita. Možete personalizirati kontrolnu ploču, uspoređivati lokacije i dijeliti poglede kako biste istaknuli ono što je najvažnije.

Sljedivi pouzdani certifikati

Svi certifikati sustava upravljanja, proizvoda i opskrbnog lanca koje izdajemo digitaliziraju se i spremaju u DNV-ovu sigurnu pohranu certifikata. To činimo kako bismo pomogli korisnicima da dijele sljedive, pouzdane certifikate u bilo kojem trenutku. Korištenjem QR koda na samom certifikatu ili javnog online alata za provjeru certifikata, svatko može odmah potvrditi da je certifikat valjan i ažuran.

eCertMark

Ova je aplikacija rješenje gdje kupci mogu upravljati svojim primjenjivim certifikacijskim markicama. Uz trenutni pristup markicama, možete upravljati i preuzimati markice za digitalnu upotrebu i tisak. Smjernice vam pomažu primijeniti i koristiti markice u skladu s pravilima o certifikaciji.

Lumina™

Naš vlastiti alat za usporedbu poslovne inteligencije koji klijentove pronalaske s audita pretvara u prilike. Aplikacija klijentima pruža uvid iz naše stalne analize podataka o izvedbi sustava upravljanja iz tisuća certificiranih tvrtki. Pregledajte statistiku visoke razine o neuspjesima za bilo koji standard sustava upravljanja i pristupite usporednoj analizi za usporedbu s kompanijama iz industrije i najboljima. Lumina također uključuje internu usporedbu, analizu trendova i promiče detaljno planiranje puta poboljšanja.

Svi naši digitalni alati dostupni su na Veracityju, našem portalu za korisnike. Korisnici mogu jednostavno pristupiti svojim aplikacijama s jednom prijavom. Pružajući trenutni pristup vašoj imovini i više znanja, radimo na dodavanju vrijednosti svakom auditu i vašem certifikacijskom putu.