Other sectors

Tečaj za Internog auditora HACCP

HACCP

Tečaj obrađuje metodologije provođenja internih audita i mjera za prevenciju kriznih situacija povezanih sa sigurnošću hrane.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) vrlo je važan element u sustavnom pristupu prevenciji i djelovanju na rizike vezane za sigurnost hrane.  
Usklađenost s općim higijenskim principima odgovornost je svih subjekata koji svojim aktivnostima utječu na sigurnost hrane. 
Odgovornost koja podrazumijeva primjenu i znanje zahtijeva odgovarajuću obuku zaposlenika.
Kako bi bili u mogućnosti samostalno pregledavati i ocjenjivati svoj sustav upravljanja rizicima sigurnosti hrane, DNV GL je osmislio tečaj temeljen na HACCP principima, čiji je cilj obuka polaznika za provođenje učinkovitih internih audita HACCP sustava.

Što tečaj obrađuje

  • upoznavanje s HACCP zahtjevima i načinima njihove primjene
  • planiranje, provedbu i izvještavanje audita 
  • uloge i odgovornosti u izvršenju HACCP audita
  • upravljanje poboljšanjima

Kome je tečaj namijenjen
Voditeljima procesa, tehnolozima, osobama uključenim u lance hrane, konzultantima i ostalim pojedincima čije su poslovne aktivnosti na bilo koji način vezane uz provjere sigurnosti hrane.

Po završetku tečaja polaznici će biti u mogućnosti primijeniti metode organizacije, planiranja i provođenja internih audita prema HACCP zahtjevima.


Tečaj se organizira u trajanju od 2 radna dana po cijeni od 330 € + PDV po polazniku (cijena uključuje ručak i osvježenje u pauzama).
 


Kontaktirajte nas:

Želite li više informacija o tečajevima?

Kontaktirajte nas

Prijava na tečaj

Prijava

Kada:

Add to calendar 2023/06/12 09:00 2023/06/13 18:00 Tečaj za Internog auditora HACCP Tečaj obrađuje metodologije provođenja internih audita i mjera za prevenciju kriznih situacija povezanih sa sigurnošću hrane.
https://www.dnv.hr/training/tecaj-za-internog-auditora-haccp-70067
This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Raspoloživi datumi i lokacije

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) vrlo je važan element u sustavnom pristupu prevenciji i djelovanju na rizike vezane za sigurnost hrane.  
Usklađenost s općim higijenskim principima odgovornost je svih subjekata koji svojim aktivnostima utječu na sigurnost hrane. 
Odgovornost koja podrazumijeva primjenu i znanje zahtijeva odgovarajuću obuku zaposlenika.
Kako bi bili u mogućnosti samostalno pregledavati i ocjenjivati svoj sustav upravljanja rizicima sigurnosti hrane, DNV GL je osmislio tečaj temeljen na HACCP principima, čiji je cilj obuka polaznika za provođenje učinkovitih internih audita HACCP sustava.

Što tečaj obrađuje

  • upoznavanje s HACCP zahtjevima i načinima njihove primjene
  • planiranje, provedbu i izvještavanje audita 
  • uloge i odgovornosti u izvršenju HACCP audita
  • upravljanje poboljšanjima

Kome je tečaj namijenjen
Voditeljima procesa, tehnolozima, osobama uključenim u lance hrane, konzultantima i ostalim pojedincima čije su poslovne aktivnosti na bilo koji način vezane uz provjere sigurnosti hrane.

Po završetku tečaja polaznici će biti u mogućnosti primijeniti metode organizacije, planiranja i provođenja internih audita prema HACCP zahtjevima.


Tečaj se organizira u trajanju od 2 radna dana po cijeni od 330 € + PDV po polazniku (cijena uključuje ručak i osvježenje u pauzama).
 


HACCP

Tečaj za Interne auditore

Lokacija Datum
Lokacija
Zagreb/Online
Datum
23.-24. veljače
Lokacija
Zagreb/Online
Datum
13.-14. travnja
Lokacija
Zagreb/Online
Datum
12.-13. lipnja
Lokacija
Zagreb/Online
Datum
14.-15. rujna
Lokacija
Zagreb/Online
Datum
16.-17. studenog