Tečajevi- upravljanje zdravljem i sigurnošću na radu

Primjenjujte sustavan pristup u zaštiti svojih djelatnika. Educirajte ih o normama u području zdravlja i sigurnosti te na koji način uspostaviti procese i sustav zdravlja i sigurnosti na radu.

Želite li znati više o našim tečajevima?

Kontaktirajte nas

General enquiry 2021

Implementiranje sustava zdravlja i sigurnosti omogućuje Vašoj organizaciji da provodi praćenje i upravlja rizicima vezanim uz radno okruženje.

Osoblje koje je na odgovarajući način osposobljeno za implementiranje procesa i sustava doprinijet će sistematičnosti u provođenju zahtjeva za zdravlje i sigurnost.

 

​Tečajevi koje nudi DNV GL- Business Assurance pružaju Vam znanje o tome kako raditi na sustavan način s ciljem stvaranja po zdravlje i sigurnost sigurnog radnog okruženja.

Sigurno radno okruženje smanjit će broj nesreća te pomoći stvaranju pozitivnog stava kod zaposlenih i poboljšati Vaše poslovne rezultate.

OHSAS 18001 je na svjetskom nivou najprepoznatljiviji i najčešće korišten sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću. Nasljednica norme OHSAS 18001, norma ISO 45001 svojom strukturom jednaka je ostalim normama sustava upravljanja kao što su 9001:2015 ili ISO 14001:2015 čime je značajno olakšana primjena integriranih sustava upravljanja.

Obzirom da norma OHSAS u nadolazećem razdoblju izlazi iz upotrebe, DNV GL-Business Assurance odnedavno pruža usluge edukacije temeljene na ISO 45001 kako bi osobe u Vašoj organizaciji zadužene za sustav bile upoznate sa najnovijim zahtjevima norme, načinom implementacije te principima auditiranja, i kako bi se osiguralo što sigurnije radno okruženje, kontinuirani napredak i, konačno, bolji poslovni rezultat.

Osim toga, od organizacija se očekuje da ispune lokalne zakonske zahtjeve i norme.

Naši predavači upoznati su s lokalnim tržištem i u mogućnosti prilagoditi se specifičnim zahtjevima koji se odnose na Vaše poslovanje.

Tečajevi- upravljanje zdravljem i sigurnošću na radu

Više informacija o tečajevima koje nudimo u području zdravlja i sigurnosti na radu

 

Training categories

Naša obuka usmjerena je na poboljšanje znanja o sustavima upravljanja, istovremeno potičući način razmišljanja o rastu i inovacijama za poslovni uspjeh.

 

Metodologija i prednosti osposobljavanja

Obuka DNV-a kombinira stručnost revizora, analizu podataka i pristupačnost LMS-a (sustava upravljanja učenjem).