Tečajevi-sustavi upravljanja okolišem i energijom

Naučite kako kreirati, primjenjivati, održavati i poboljšavati sustave upravljanja okolišem i energijom

Želite li znati više o našim tečajevima?

Kontaktirajte nas

General enquiry 2021

Organizacije koje se ne mogu na odgovarajući način nositi sa izazovima u području zaštite okoliša i energetske učinkovitosti sve će teže uspijevati poslovati na globalnim tržištima. Možda ćete morati poboljšavati svoj sustav okoliša, a samim time i Vaše kompetencije kakobiste biliu stanju odgovoriti na sve brojnije regulatorne zahtjeve, sve veće troškove korištenja energije i sve osvještenije kupce i zainteresirane strane kada je u pitanju okoliš. 

Naši tečajevi 

Najzastupljenija norma za upravljanje okolišem je ISO 14001, dok je za upravljanje energijom to norma ISO 50001. Mi pružamo širok raspon usluga tečajeva i radionica povezanih s ovim normama- od tečajeva osnovnog upoznavanja sa zahtjevima do naprednih tečajeva za auditore omogućavajući tako Vašoj organizaciji da na proaktivan i učinkovit način daje svoj pozitivan doprinos smanjenju utroška energije i utjecaja na okoliš. 

Zahtjevi i potrebe mogu se razlikovati ovisno o lokaciji i vrsti industrije. Naši predavači poznaju Vaše lokalno tržište i u mogućnosti su prilagoditi i ponuditi tečaj prilagođen Vašim specifičnim potrebama i potrebama tržišta na kojem poslujete. 

 

Training categories

Naša obuka usmjerena je na poboljšanje znanja o sustavima upravljanja, istovremeno potičući način razmišljanja o rastu i inovacijama za poslovni uspjeh.

 

Metodologija i prednosti osposobljavanja

Obuka DNV-a kombinira stručnost revizora, analizu podataka i pristupačnost LMS-a (sustava upravljanja učenjem).