Training methodology and benefits

DNV’s training methodology incorporates holistic approach, combining real-world auditor experience, industry expertise and extensive data analysis. The LMS (Learning Management System) provides a platform easily access our training portfolio, allowing learners to customize their experience and ensure the whole process is effective, transparent and user-friendly.

U kreativnom okruženju učenja, naši su predavači auditori koji iznose najbolju praksu i trendove koji su važni za vaš kontekst rada. Temeljeno na iskustvu, industrijskoj stručnosti i analizama naših podataka audita, mi pružamo jedinstvene uvide u izazove i prilike za poboljšanja usko vezane uz vaše područje interesa. Obzirom da nam je jako dobro poznato što se dešava i u tvrtkama kao što je vaša, znanje i iskustvo koje prenosimo brzo je primjenjivo i vrlo korisno.

Mi počinjemo od znanja i iskustva koje prikupljamo kroz interakcije s tisućama certificiranih klijenata širom svijeta.  Oslanjanjem na naša iskustva, sektorsku stručnost i analize podataka audita, mi dijelimo znanje koje smo stekli kroz rad s tvrtkama sličnim vama.

Naša metodologija isporuke tečajeva razvijena je na način da se dijeli potrebno znanje i iskustvo na kreativan i dinamičan način. Nakon naših tečajeva znati ćete više o tome kako prioritizirati i pratiti napredak sustava upravljanja vaše tvrtke. Učeći iz primjera tvrtki koje su slične vama, s novim informacijama i usmjerenjem možete se usmjeriti na ključne točke i područja na kojima je u vašem sustavu potrebno raditi te uspostaviti učinkovitiji program internih ocjena.  

Ukoliko ste konzultant, steći ćete bolju sposobnost pružanja podrške svojim klijentima kroz njihovo putovanje do certifikacije. Poznavanjem tipičnih nesukladnosti i problematike pojedinog sektora možete saznati kako na najbolji način djelovati na rješavanje istih.

Učite izravno od vama sličnih 

Naši predavači imaju iskustvo provođenja audita i stručnost u radu s tvrtkama kao što je vaša. Mi pružamo kombinaciju njihovih osobnih kompetencija i iskustava na terenu zajedno s naprednim analizama više miliona pronalazaka audita. To nam omogućuje da se ne bavimo samo teorijom, već da dijelimo činjenične i praktične uvide s vama. Podaci predstavljeni na svim našim tečajevima pružaju jedinstvenu sliku izazova i prilika za poboljšanje.   

Kreativno iskustvo učenja

Mi vjerujemo u okruženje za učenje u kojem polaznici aktivno uče, a ne samo slušaju. Svi naši predavači su ujedno i auditori, no nisu svi naši auditori predavači. Naš odabrani tim predavača specijaliziran je za pružanje tečajeva kroz metode koje se prilagođavaju grupi s ciljem stvaranja dinamičnog i kreativnog okruženja za učenje.  

Primjenjivo za vašu tvrtku i sektor

Što je više iskustvo učenja povezano s kontekstom u kojem radi i vaša tvrtka, to je uspješniji proces učenja i primjene znanja. Informacije koje se predstavljaju na tečaju su kombinacija teorije, uvida povezanih s tvrtkama sličnim vama i trendovima. Saznat ćete gdje druge slične tvrtke u svijetu vide rizike, što vam može pomoći u pronalaženju bržeg načina djelovanja i prilagodbe.  

Podaci o uvidima dostupni su kroz DNV alat za benchmarkin pod nazivom Lumina™. Tvrtke certificirane od strane DNV-a imaju pristup Lumini i izvještajima koji se temelje na dugogodišnjim auditima koje DNV provodi sa svojih 70,000 klijenata. Naši klijenti pomoću te platforme mogu brzo doći do korisnih podataka i benchmarking izvještaja te dobiti usporedbu svog sustava upravljanja sa sustavima sebi sličnih tvrtki u svijetu. Lumina im na taj način služi kao dodatna podrška za donošenje odluka.