GLOBALG.AP Proizvodnja krmnih smjesa (CFM)

Poboljšajte kvalitetu i sigurnost svojih proizvoda i dosljedno ispunite očekivanja kupaca.

Certifikacija vašeg GLOBALG.AP CFM sustava pokazuje vašu predanost održivom prehrambenom lancu i stočarskoj i akvakulturnoj proizvodnji, dosljednost, neprekidno poboljšanje i zadovoljstvo kupaca. To su opipljive poslovne prednosti koje igraju važnu ulogu u izgradnji transparentnog i održivog poslovanja.

Standard GLOBALG.AP CFM pruža posebne zahtjeve za sustav proizvodnje stočne hrane kojim se upravlja sigurnošću proizvoda i kvalitetom koji će poboljšati vašu sposobnost dosljedne isporuke proizvoda koji zadovoljavaju zahtjeve kupaca.

Što je GLOBALG.AP proizvodnja krmnih smjesa?

Primjenjiv na bilo kojeg proizvođača krmnih smjesa koji opskrbljuje GLOBALG.AP certificirane proizvođače, standard se temelji na brojnim načelima sigurnosti proizvoda i osiguranja kvalitete. To uključuje snažan fokus na usklađenost, programe preduvjeta (GMP/GHP) i preventivni pristup sigurnosti proizvoda, te elemente dobrobiti radnika i ekološke održivosti.

  • GLOBALG.AP CFM postavlja pravila i propise za osiguranje procesa proizvodnje krmnih smjesa. CFM definira kontrolne točke i kriterije usklađenosti za osiguranje kvalitete u proizvodnji, nabavi i kupnji sirovina i sastojaka za krmne smjese. Pokriva sve proizvodne korake od kupnje, upravljanja i skladištenja do prerade i distribucije krmne smjese.
  • Certifikacija prema ovom standardu obvezna je za dobavljače farmi i mrijestilišta certificirane prema standardima GLOBALG.AP Integrated Farms Assurance (IFA).

Prednosti stjecanja certifikata

Standard GLOBALG.AP CFM služi kao referenca koju proizvođači krmnih smjesa i sheme osiguranja proizvođača krmnih smjesa mogu koristiti da pokažu svoju usklađenost sa zahtjevima GLOBALG.AP-a. Kao rezultat:

  • Izgradite povjerenje u performanse vašeg CF proizvodnog sustava interno i eksterno primjenom odgovarajućih načela upravljanja unutar organizacije.
  • Implementirajte strukturirani pristup neprekidnom poboljšanju procesa i znajući gdje usredotočiti napore.
  • Povećajte povjerenje i zadovoljstvo kupaca, što zauzvrat može dovesti do povećanja poslovanja.
  • Steknite značajnu konkurentsku prednost ispunjavanjem zahtjeva GLOBALG.AP certificiranih proizvođača stoke i akvakulture koji traže pouzdane i sigurne izvore za krmne smjese.

Početak rada

Kako biste dobili certifikat, prvo morate implementirati učinkovit CFM proizvodni sustav koji je u skladu sa zahtjevima standarda – na GLOBALG.AP-u je dostupan kontrolni popis koji može pomoći u samoprocjeni. DNV je akreditirano certifikacijsko tijelo treće strane i može vam pomoći na cijelom putu, počevši od relevantne obuke do samoprocjene, analize nedostataka i usluga certificiranja.

Saznajte više o tome kako započeti na putu do certifikacije.

Više informacija

  GLOBALG.A.P Compound Feed Manufacturing

GLOBALG.A.P Compound Feed Manufacturing

Preuzmite letak

  Edukacije

Edukacije

Odgovarajući uvid u aktivnom okruženju za učenje

  Vaša dodana vrijednost

Vaša dodana vrijednost

Saznajte više o digitalnom korisničkom iskustvu

 

Global Food Safety Initiative

Posjetite GFSI stranice

 

GLOBAL G.A.P stranice

Sigurna i održiva poljoprivreda u svijetu

 

The International Union for the Conservation of Nature (IUCN) Red List

Najsveobuhvatniji, objektivni globalni pristup za procjenu statusa očuvanosti biljnih i životinjskih vrsta