Skip to content

Boost My Audit alat: usmjerite svoje audite na ono što je najvažnije

S ciljem podizanja sustava upravljanja na razine više od same usklađenosti, DNV vam donosi digitalni alat za razvoj sustava visokih performansi.

Organizacije posvećuju više pozornosti određivanju prioriteta rizika kako bi proaktivno djelovale prije nego što se pojave poremećaji ili problemi. DNV-ov web-alat Boost My Audit omogućuje tvrtkama da se usredotoče na područja sustava upravljanja koja su najznačajnija za njihovo specifično poslovanje i industriju. Sveobuhvatne checkliste uključene u alat vodič su za provođenje postupaka internih audita i mogu pomoći poduzećima da se pripreme za sve vanjske audite trećih strana. 

“Kako bi se osiguralo da su sva područja pokrivena, Boost My Audit nudi više od 200 fokus-područja, odražavajući najkritičnije rizike i kritične točke za tvrtke koje, kada se njima pravilno upravlja, omogućuju sustavu upravljanja da generira dodatnu vrijednost za organizaciju", izjavljuje Mauro Crippa, voditelj tržišne inteligencije u DNV Business Assurance. 

Pozivanje kupaca da identificiraju fokusirana područja prije revizije dio je DNV-ove metodologije certificiranja temeljene na riziku koja se primjenjuje na sve audite sustava upravljanja. Tijekom audita procjenjuje se usklađenost s odabranim standardom i uspješnost sustava upravljanja u fokusiranom području. Stoga sam alat Boost My Audit odražava ona fokusirana područja koja kupci najčešće biraju i u kojima se događa većina nesukladnosti prema iskustvima auditora DNV-a. 

Povezane checkliste razvijaju stručnjaci za pojedina područja u DNV-u i slijede okvir Plan-Do-Check-Act. 

“Sustav upravljanja ključno je sredstvo za poticanje poboljšanja i ispunjavanje poslovnih ciljeva. Boost My Audit pomaže tvrtkama da identificiraju i usredotoče se na područja koja su najvažnija kako bi dobila veću vrijednost iz svog sustava upravljanja", izjavljuje Mauro Crippa.