TAPA FSR - Sigurnosni zahtjevi objekta

Zaštitite proizvode za koje su česte krađe prilikom skladištenja u tranzitu i tijekom skladištenja.

TAPA FSR navodi minimalne prihvatljive sigurnosne standarde za skladištenje u tranzitu i skladištenje. Uključujući zahtjeve procjene rizika, sustava upravljanja i mjere fizičke sigurnosti, standard vam pomaže izgraditi sigurnost i otpornost lanca opskrbe.

Što je TAPA FSR

Udruga za zaštitu imovine u transportu (TAPA) je udruga sigurnosnih stručnjaka i srodnih poslovnih partnera iz tvrtki visoke tehnologije i visoke vrijednosti. Njihov je cilj rješavanje novih sigurnosnih prijetnji koje su zajedničke lancu opskrbe industrije visoke vrijednosti. Ujedinjuje globalne proizvođače, pružatelje logistike, prijevoznike tereta, agencije za provođenje zakona i ostale dionike sa zajedničkim ciljem smanjenja i sprječavanja gubitaka iz međunarodnih lanaca opskrbe.

Temeljni cilj je poboljšati sigurnosne prakse u prijevozu tereta i osiguravajućim zajednicama. TAPA je globalna udruga za članstvo. Članovi uključuju mnoge od vodećih svjetskih proizvodnih marki, kao i njihove pružatelje logistike i transporta.

Shema nije ograničena na članove TAPA-e. Mogu ga primijeniti sve tvrtke koje se bave skladištenjem u tranzitu i skladištenjem.

Prednosti stjecanja certifikata

Standard TAPA FSR nudi tri razine certificiranja od strane odobrenih nezavisnih auditorskih tijela udruge, kao i mogućnost samocertifikacije. Tvrtke koje nisu članice također mogu dobiti certifikat nakon završetka odgovarajućeg tečaja TAPA obuke. Među prednostima certifikacije su:

  • Uspostava učinkovitog sustava fizičke sigurnosti kako bi se smanjio gubitak imovine visoke vrijednosti
  • Ušteda troškova osiguranja zbog smanjenih gubitaka i učinkovite procjene rizika
  • Poboljšana sigurnost zaliha i očuvanje konkurentske prednosti isporukama "baš na vrijeme".
  • Dobivanje TAPA profesionalne pomoći od globalnog centra za izvješćivanje o incidentima
  • Integriracija TAPA FSR principa u druge sustave upravljanja

Početak rada

DNV je akreditiran od strane TAPA-e za certifikaciju širom svijeta. Svaka certifikacija počinje razumijevanjem sheme, izgradnjom interne kompetencije i osiguravanjem usklađenosti sa zahtjevima. DNV vam može pomoći sa svim vašim TAPA FSR certifikacijskim potrebama. Kontaktirajte nas za daljnje informacije o shemi, postupku certificiranja i kako se integrirati s drugim standardima sustava upravljanja.

 

Više informacija

  TAPA FSR

TAPA FSR

Preuzmite letak

  Edukacije

Edukacije

Odgovarajući uvid u aktivnom okruženju za učenje

  Vaša dodana vrijednost

Vaša dodana vrijednost

Saznajte više o digitalnom korisničkom iskustvu

 

TAPA Americas

 

TAPA EMEA