Glavne koristi koje nudi Lumina™

Businessmen looking at tablet

Kontaktirajte nas:

Želite znati više?

Kontaktirajte nas

LuminaTM će vam pomoći u otkrivanju i određivanju prioriteta za područja u vašem sustavu upravljanja kojima se trebate posvetiti. Poboljšanje performansi vašeg sustava upravljanja može vam pomoći da steknete prednost pred konkurencijom. To nazivamo poboljšanjem kroz osviještenost.

Online Lumina upravljačka ploča pomaže Vam:  

1) Osigurati usklađenost

Lumina vam omogućuje da brzo shvatite gdje se tvrtke suočavaju s najvećim rizikom neusklađenosti sa zahtjevima norme. Štoviše, možete pregledavati najčešće korijenske uzroke i popravne radnje, kako biste spriječili ponavljanje nesukladnosti, po klauzuli i podklauzuli. Bilo da se radi o implementaciji sustava upravljanja, pripremi za certifikacijski audit ili zaključivanju nalaza sa audita, Lumina alat pruža vrijedan uvid i širi pogled I pomaže Vam osigurati usklađenost sa zahtjevima odabranih normi. 

Dobivene rezultate možete kombinirati s DNV-ovim paketom za samoocjenjivanje i procijeniti  usklađenost sa zahtjevima norme.

2) Identificirati put ka promjenama

Lumina omogućuje menadžerima da idu dalje od od same certifikacije. 

3) Definirati prioritetna ulaganja i akcije 

Znajući gdje su vaši najveći rizici, koja područja zahtijevaju  najviše pažnje i koji bi popravci mogli biti najrelevantniji, moći ćete bolje odrediti prioritete akcija, napora i ulaganja. Uz analitiku temeljenu na podacima dobivenih sa audita u više od 70.000 tvrtki diljem svijeta, dobivate nepogrešiv uvid na kojem možete temeljiti svoje odluke.

4) Steknite dodatni ”tailor-made” uvid

Uvid dostupan na online nadzornoj ploči Lumina može se nadopuniti prilagođenim izvješćima i radionicama koje se osvrću na specifičnih potrebe. Bilo da želite dublje zaroniti I razumijeti bolje rizike i prilike u svojoj industriji, u tvrtkama sličnim po veličini, geografskom području ili određenom cilju izvedbe, naši stručnjaci će raditi s vama kako bi zadovoljili Vaše potrebe.

5) Izgradite održive poslovne rezultate

Pomažući vam u osiguravanju usklađenosti, mjerila i poboljšanja performansi vašeg sustava upravljanja, Lumina vam pomaže ispuniti zahtjeve kupaca i postići poslovne ciljeve. Štoviše, razumijevanjem svojih rizika i dobrim temeljem za donošenje odluka poboljšavate upravljanje. To gradi povjerenje prema unutarnjim i vanjskim dionicima, ali također pridonosi ispunjavanju svih UN SDG ili ESG obveza koje možda imate.

Kontaktirajte nas:

Želite znati više?

Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas