Business Assurance

Kao vodeće svjetsko certifikacijsko tijelo, mi surađujemo s tvrtkama na potvrđivanju njihovih organizacija, proizvoda, osoblja, opreme i lanaca opskrbe putem usluga certifikacija, verifikacija, procjena i edukacija

O DNV GL - Business Assurance

Business Assurance - DNV GL

S više od 70,000 certifikata izdanih u svijetu, naše ime znači usmjerenost ka sigurnosti, kvaliteti i brizi za okoliš. Već smo dugi niz godina odabrani certifikacijski partner za mnoge Fortune 500 kompanije, kao i za srednje i male poslovne subjekte.

Našom širokom lokalnom prisutnošću spojenom s globalnim iskustvom u različitim industrijama i priznatim tehničkim znanjima, mi smo idealan partner svim organizacijama u svim poslovnim sektorima. Partnerstvom sa svojim korisnicima pomažemo im u stvaranju vrijednosti vodeći se svjetskim ekonomskim, društvenim i potrebama zaštite okoliša. 

Kroz svoje usluge certifikacija, verifikacija, procjena i edukacija, mi potvrđujemo organizacije, proizvode, osoblje, opremu i lance opskrbe. Poslujući s tvrtkama u gotovo svim industrijama te s nekim od svjetski vodećih brendova, u praksi smo prisutni gotovo svugdje.

Naše glavne usluge potvrđivanja su:

  • Certifikacija sustava upravljanja – s više od 70,000 izdanih certifikata.
  • Upravljanje lancem opskrbe – prepoznavajući rizike u svakoj karici od sirovine do gotovog proizvoda
  • Potvrđivanje proizvoda– osiguravanje pristupa globalnim tržištima i održivijim proizvodima 
  • Verifikacija– osiguravanje usklađenosti s pravilima i regulativom
  • Certifikacija osoblja – stvaranje povjerenja u osobne kompetencije
  • Tečajevi– za kvalitetu, sigurnost, okoliš, energetsku učinkovitost i korporativnu društvenu odgovornost

Poslujući s tvrtkama u svim poslovnim sektorima, strateški smo usmjereni na sektor hrane i pića, zdravstvo i automotiv&avio sektor. 

Vrlo ozbiljno shvaćamo pitanja kvalitete i integriteta naših zaposlenika i usluga koje isporučujemo svojim korisnicima. Svrha našeg djelovanja je očuvanje života, imovine i okoliša, stoga sa svojim korisnicima zajednički pristupamo izazovima današnjice uz istovremeno širi pogled na poslovanje u budućnosti. Naša je strategija primijeniti “Održivost u svemu što radimo”. Ostvarujemo ju kroz usluge koje danas isporučujemo, ali i kroz one koje razvijamo za budućnost čime pridonosimo našoj viziji sigurne i održive budućnosti. 

Svakoga dana djelujemo sa svojim korisnicima širom svijeta u izgradnji održivog poslovanja i povjerenja zainteresiranih strana, vođeni svojim obećanjem usmjerenja prema budućnosti.

Edukacije

Odgovarajući uvid u aktivnom okruženju za učenje

Vaša dodana vrijednost

Saznajte više o digitalnom korisničkom iskustvu

Kako Vam možemo pomoći?

Kontaktirajte nas