Boost My Audit

Boost My Audit pomaže tvrtkama da usmjere svoja poboljšanja na područja koja su važna, razvijajući sustav upravljanja koji doista podržava poslovni uspjeh.
Meetings with colleagues and clients in the office

Kontaktirajte nas:

Sustav upravljanja koji funkcionira učinkovito podržava vaše poslovne ciljeve. DNV-ov digitalni alat Boost My Audit omogućuje vam da se usredotočite na područja koja su najvažnija za vašu tvrtku.  

Kako funkcionira?

Boost My Audit pokriva više od 200 fokus područja, odražavajući kombinaciju onih koje najčešće biraju naši klijenti, gdje se obično događaju nesukladnosti iz iskustva naših auditora. Prije svakog audita, svi klijenti DNV-a pozvani su identificirati teme ključne za njihov poslovni uspjeh. DNV auditori tada mogu procijeniti koliko dobro sustav upravljanja funkcionira u odabranim fokusnim područjima dok provjeravaju usklađenost s odabranim standardom. Boost My Audit Vam omogućava pregledavanje fokusnih područja prema standardu, riziku tvrtke i poslovnom procesu. Također, možete filtrirati prema određenim industrijama. Povezane checkliste usmjeravaju vaše interne audite ili vam pomažu u pripremi za vanjske revizije trećih strana.

U posljednjoj verziji dodali smo 15 novih fokusnih područja koja odražavaju aspekte ključne za poslovnu izvrsnost. Štoviše, sva fokusna područja sada su povezana s UN-ovim ciljevima održivog razvoja (SDG) i važećim ESG zahtjevima

Kontinuirano poboljšavajte svoj ustavu upravljanja 

Razumijevanjem učinka u fokusnim područjima koja mogu predstavljati najveći rizik za vaše poslovanje, možete utjecati na svoj sustav upravljanja i usmjeriti svoje napore za poboljšanje tamo gdje je to najpotrebnije. Boost My Audit vam pomaže:

  • Identificirati fokusna područja posebno važna za vašu industriju ili vrstu tvrtke.
  • Povezati svako fokusno područje s važećim UN-ovim SDG (ciljevima održivog razvoja  i važećim ESG zahtjevima).
  • Upotrijebiti povezane audit checkliste kako biste na strukturiran način provodili svoje interne audite.
  • Pripremiti se za vanjske, certifikacijske audite treće strane.
  • skoristiti stečene uvide kako biste izgradili visoko funkcionalni sustav upravljanja  koji nadilazi ono što zahtijeva ISO standard.

Putovanje

Digitalni alat Boost My Audit dio je našeg paketa digitalnih alata razvijenih za osiguravanje dodane vrijednosti od certifikacije za naše klijente.  Počevši od naših tečajeva koje vam nudimo, preko cijelog certifikacijskog putovanja radimo na tome da vam pomognemo da se pripremite za prvi certifikacijski audit i nakon toga stalno poboljšavate svoj sustav upravljanja. S nama dobivate partnera prije, za vrijeme i nakon audita.  

Kontaktirajte nas: