Skip to content

Business Assurance Akademija

Znanje za djelovanje

Naša metodologija isporuke tečajeva

Tečajevi vas pripremaju za posao koji trebate odraditi. Što ako imate priliku učiti direktno od onih koji se suočavaju s istim izazovima kao i vi? U DNV-u, mi učimo od naših više od 70,000 klijenata širom svijeta kao dio naše svakodnevne obuke.

U kreativnom okruženju učenja, naši su predavači auditori koji iznose najbolju praksu i trendove koji su važni za vaš kontekst rada. Temeljeno na iskustvu, industrijskoj stručnosti i analizama naših podataka audita, mi pružamo jedinstvene uvide u izazove i prilike za poboljšanja usko vezane uz vaše područje interesa. Obzirom da nam je jako dobro poznato što se dešava i u tvrtkama kao što je vaša, znanje i iskustvo koje prenosimo brzo je primjenjivo i vrlo korisno.

Mi počinjemo od znanja i iskustva koje prikupljamo kroz interakcije s tisućama certificiranih klijenata širom svijeta.  Oslanjanjem na naša iskustva, sektorsku stručnost i analize podataka audita, mi dijelimo znanje koje smo stekli kroz rad s tvrtkama sličnim vama.

Naša metodologija isporuke tečajeva razvijena je na način da se dijeli potrebno znanje i iskustvo na kreativan i dinamičan način. Nakon naših tečajeva znati ćete više o tome kako prioritizirati i pratiti napredak sustava upravljanja vaše tvrtke. Učeći iz primjera tvrtki koje su slične vama, s novim informacijama i usmjerenjem možete se usmjeriti na ključne točke i područja na kojima je u vašem sustavu potrebno raditi te uspostaviti učinkovitiji program internih ocjena.  

Ukoliko ste konzultant, steći ćete bolju sposobnost pružanja podrške svojim klijentima kroz njihovo putovanje do certifikacije. Poznavanjem tipičnih nesukladnosti i problematike pojedinog sektora možete saznati kako na najbolji način djelovati na rješavanje istih.

Učite izravno od vama sličnih 

Naši predavači imaju iskustvo provođenja audita i stručnost u radu s tvrtkama kao što je vaša. Mi pružamo kombinaciju njihovih osobnih kompetencija i iskustava na terenu zajedno s naprednim analizama više miliona pronalazaka audita. To nam omogućuje da se ne bavimo samo teorijom, već da dijelimo činjenične i praktične uvide s vama. Podaci predstavljeni na svim našim tečajevima pružaju jedinstvenu sliku izazova i prilika za poboljšanje.   

Kreativno iskustvo učenja

Mi vjerujemo u okruženje za učenje u kojem polaznici aktivno uče, a ne samo slušaju. Svi naši predavači su ujedno i auditori, no nisu svi naši auditori predavači. Naš odabrani tim predavača specijaliziran je za pružanje tečajeva kroz metode koje se prilagođavaju grupi s ciljem stvaranja dinamičnog i kreativnog okruženja za učenje.  

Primjenjivo za vašu tvrtku i sektor

Što je više iskustvo učenja povezano s kontekstom u kojem radi i vaša tvrtka, to je uspješniji proces učenja i primjene znanja. Informacije koje se predstavljaju na tečaju su kombinacija teorije, uvida povezanih s tvrtkama sličnim vama i trendovima. Saznat ćete gdje druge slične tvrtke u svijetu vide rizike, što vam može pomoći u pronalaženju bržeg načina djelovanja i prilagodbe.  

Podaci o uvidima dostupni su kroz DNV alat za benchmarkin pod nazivom Lumina™. Tvrtke certificirane od strane DNV-a imaju pristup Lumini i izvještajima koji se temelje na dugogodišnjim auditima koje DNV provodi sa svojih 70,000 klijenata. Naši klijenti pomoću te platforme mogu brzo doći do korisnih podataka i benchmarking izvještaja te dobiti usporedbu svog sustava upravljanja sa sustavima sebi sličnih tvrtki u svijetu. Lumina im na taj način služi kao dodatna podrška za donošenje odluka.