Zašto biti partner s nama?

Nakon što smo izdali više od 90.000 certifikata diljem svijeta, surađujemo i s Fortune 500, kao i s malim i srednjim tvrtkama.

Uvijek nastojimo osigurati kvalitetu i integritet te unaprijediti inovativne usluge koje dodaju vrijednost. Naša je misija pomoći svim našim klijentima s bilo kakvim trenutnim potrebama za certifikacijom da održivo ostvare svoje dugoročne strateške ciljeve. Kod nas dobivate:

  • Certifikaciju koja vam pomaže upravljati operativnim rizicima, poboljšati upravljanje dobavljačima, pokazati usklađenost i izgraditi dugoročnu poslovnu otpornost.
  • Neovisno, pouzdano certifikacijsko tijelo i pružatelja obuke posvećenog vam pomoći optimizirati performanse, unaprijediti kompetencije i uskladiti se sa standardima i propisima.
  • Vodeće usluge temeljene na povjerenju i stručnosti auditora, našoj jedinstvenoj certifikaciji temeljenoj na riziku® i digitalnim inovacijama.
  • Predanost auditu s dodanom vrijednošću kroz kontinuirani razvoj naših postojećih usluga, digitalnih rješenja i kompetencije auditora.
  • Poboljšanje putem svjesnosti, od napredne analitike i uvida u usporedbu (Lumina™) do naših anketa o zajednici korisnika ViewPoint koje otkrivaju kako tvrtke pristupaju trendovskom sustavu upravljanja i širim temama (ankete za pristup na dnv.com/viewpoint).
  • Pretvorbu znanja u aktivnosti uz ponuđene tečajeve o razvoju i integraciji sustava upravljanja, tečajeve za osposobljavanje unutarnjih auditora i tečajeve osposobljavanja za certificiranog vodećeg auditora. Ovo pokriva standarde sustava upravljanja od ISO 9001, ISO 14001 do ISO 45001 i dalje, kao i nove standarde i verzije kada su relevantni.
  • Zadovoljenje rastućih zahtjeva za održivim poslovanjem i pouzdan doprinos ciljevima održivog razvoja UN-a (SDG).

Vođen našom svrhom zaštite života, imovine i okoliša, DNV pomaže organizacijama unaprijediti sigurnost i održivost tijekom svog poslovanja. Naše podrijetlo seže u 1864. godinu. Danas je DNV jedan od vodećih svjetskih pružatelja usluga certifikacije, osiguranja i upravljanja rizicima. Bilo da certificiramo sustav upravljanja ili proizvode tvrtke, pružamo obuku ili procjenjujemo lance opskrbe, radimo na tome da vam pomognemo u donošenju ključnih odluka s povjerenjem.

Više informacija

  Želite znati više o izgradnji održivog poslovanja?

Želite znati više o izgradnji održivog poslovanja?

Kratki vodič o održivosti

  Risk Based Certification

Risk Based Certification

Održivi sustav upravljanja

 

ISO 2015 revizije

Krenite s nama u tranziciju na nove norme

  Edukacije

Edukacije

Odgovarajući uvid u aktivnom okruženju za učenje

  Vaša dodana vrijednost

Vaša dodana vrijednost

Saznajte više o digitalnom korisničkom iskustvu

Kako Vam možemo pomoći?

Kontaktirajte nas