Kako Vas možemo podržati?

Tokom tranzicijskog perioda možemo Vam pomoći svojim brojnim uslugama koje pružamo putem lokalnog osoblja koje već poznajete: 
  • Tečajevi o promjenama: Seminari na kojima možete dobiti sve potrebne informacije o revizijama normi, njihovom novom sadržaju i procesu tranzicije 
  • In-house edukacije: Tečajevi namijenjeni samo Vašim timovima, sadržajno prilagođeni Vašim potrebama i interesima- održavaju se na Vašoj lokaciji i u vrijeme koje Vama odgovara 
  • Otvorene edukacije: tečajevi na kojima okupljamo više polaznika iz različitih tvrtki s ciljem edukacije, te razmjene iskustava i znanja.
  • Radionice (In-house i otvorenog tipa): tematski osmišljene na način da kroz praktične primjere učite i savladavate nove zahtjeve normi te kako ih primijeniti na svoje sustave.
  • GAP analiza: procjena Vašeg sustava upravljanja u odnosu na nove zahtjeve norme s ciljem prepoznavanja  potrebnih promjena u sustavu. Na taj ćete način dobiti korisne informacije o Vašoj spremnosti za ispunjenje novih zahtjeva. Pristup procjeni i koliko će ona detaljna biti predmet je dogovora i u odnosu na Vaše potrebe. 

Naša metodologija auditiranja Risk Based Certification već je prilagođena novim ISO normama. Osim što pokriva zahtjeve norme koji se provjeravaju tokom audita, namijenjena je primjeni šireg pogleda na rizike koji su ključni za Vaše poslovanje. Na taj ćete se način bolje pripremiti za ispunjenje novih zahtjeva i dobiti najveću moguću vrijednost od Vašeg sustava upravljanja koji će se poboljšavati u onim područjima koja su najvažnija za dugoročan uspjeh. 

Ukoliko pripremate tranziciju na nove norme, molimo stupite u kontakt s Vašim najbližim DNV GL uredom kako bismo Vas mogli podržati.

Više informacija

 

Nova norma ISO 9001 i ISO 14001 - Glavne promjene i tranzicija

 

Business Assurance blog - GoingSustainable

Novosti, trendovi i ideje o tome kako postići održivo poslovanje.

 

Pitanja o ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 revizijama?

Pristupite našoj LinkedIn grupi

Kako Vam možemo pomoći?

Kontaktirajte nas