UN ciljevi održivog razvoja: od ambicioznih ciljeva do aktivnosti za tvrtke u sektoru hrane i pića

Globalna konferencija sigurnosti hrane organizirana od strane GFSI biti će održana u Houstonu od 27.veljače do 2. ožujka

Kao tvrtka koja je član odbora Global Food Safety Initiative (GFSI), željeli bismo pozvati vas da nam se pridružite u Houstonu na Globalnoj konferenciji sigurnosti hrane organiziranoj od strane GFSI, koja će biti održana od 27. veljače do 2. ožujka.   

Ponosni smo što ćemo biti dijelom tog događaja s obzirom da vjerujemo da je Globalna konferencija sigurnosti hrane najznačajniji svjetski poslovni skup za sigurnost hrane. A željeli bismo i vas potaknuti da sudjelujete na ovakvom događaju.

To je jedinstvena platforma pomoću koje možete ostvariti širenje svog poslovanja i ostvarivati kontakte s potencijalnim klijentima i drugim strateškim partnerima, sudionicima globalne arene sigurnosti hrane. Ovo izdanje pod nazivom “Leadership for Growth” (Vodstvo za rast) služiti će kao snažna temeljna tema za ostvarenje ciljeva ovogodišnje konferencije  od kojih su najznačajniji rast, učinkovitost i umrežavanje.

Pridružite se i našem okruglom stolu na kojem ćemo istraživati mogućnosti podrške koju možemo pružiti tvrtkama u sektoru.  U zadnjem izvještaju UN Global Compact, DNV GL je istražio 17 ciljeva održivosti koji teže zaustavljanju siromaštva, zaštiti prirode i osiguravanju opće dobrobiti. Izvještaj istražuje rješenja privatnog sektora koja mogu pomoći ostvarenju ciljeva i primjere tvrtki koje su pioniri u pojedinim inicijativama. Pridružite se nama i drugim tvrtkama iz prehrambenog sektora na praktičnom, interaktivnom istraživanju aktivnosti koje možete i sami poduzimati kao odgovor na globalne ciljeve održivog razvoja, stvorite poslovno koristi i odgovorite na zahtjeve svojih dionika. 

Govornici:

Ingunn Midttun Godal, Global Manager Food & Beverage, DNV GL – Business Assurance

Tracy Oates, Principal Consultant, DNV GL – Business Assurance

Njima će se pridružiti i stručnjaci iz više različitih organizacija:

Wegmans, Mondelez, Tyson Foods, The Coca-Cola Company, Cargill, The Hershey Company, Ecolab, EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group),  Abu Dhabi Food Control Authority, SPI (The Plastics Industry Trade Association)…

Mjesto održavanja:

Hilton Americas-Houston

1600 Lamar St, Houston, TX 77010, United States

Tel: +1 713-739-8000

Za više informacija:

http://www.mygfsi.com/

http://www.tcgffoodsafety.com/