Skip to content

Rokovi za izmjenu certifikata i certifikacijskih markica

Od 1.3. novim će klijentima biti izdavani novi DNV-brendirani certifikati i certifikacijske markice. Postojeći certifikati i markice biti će izmijenjeni u narednom razdoblju od 3-5 godina.

DNV certifikacijska markica i certifikat

DNV GL je promijenio svoj naziv u DNV. U skladu s tom promjenom izmijenjeni su certifikati i certifikacijske markice kako bi bili usklađeni s DNV brendom. Svi novi klijenti dobit će DNV-brendirane certifikate i markice, dok će postojeći certifikati i oznake za sustave upravljanja i certifikaciju proizvoda biti i dalje važeći. 

Kreirane su smjernice za klijente kako bi se izmjene obavile tokom recertifikacije, što znači:

1. Certifikati i markice za sustave upravljanja biti će prilagođavani tokom iduće 3 godine. 

2. Certifikati proizvoda biti će prilagođavani tijekom idućih 5 godina. 

Od naših se klijenata ne traži da mijenjaju i prilagođavaju svoje marketinške materijale ili pakiranja već sada. “Izmjene mogu i trebaju biti što je moguće jednostavnije s ciljem stvaranja što manjih gubitaka i otpada. DNV GL i DNV brend nastavit će postojati zajedno još neko vrijeme, što je potpuno normalno u takvom procesu,” izjavljuje Luisa Grottola, Globalna direktorica komunikacija u DNV-u.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za vaše certifikate ili markice te smjernice za izmjenu molimo kontaktirajte svoje lokalne DNV urede ili nam se obratite putem kontakt obrasca.