Skip to content

Poslovanje se nastavlja i za vrijeme COVID-19

Saznajte najnovije informacije o tome kako radimo i poboljšavamo svoje djelovanje istovremeno vodeći računa o sigurnosti i zdravlju svojih djelatnika, kupaca i partnera tokom razdoblja ograničenja uzrokovanih COVID-19.

Sigurnost i zdravlje naših zaposlenika, kupaca i partnera najvažniji je prioritet za DNV GL. Također želimo osigurati da su naše usluge uvijek dostupne. Na lokalnom i na globalnom nivou oformili smo krizne timove te poduzimamo sve mjere kako bismo na vrijeme odgovorili i uskladili sve svoje aktivnosti s naputcima nadležnih službi.

DNV GL djelatnici obavljaju samo nužna putovanja, no i dalje nastavljamo pružati podršku svojim kupcima virtualno kada god je to moguće. Već niz godina radimo na digitalizaciji svog poslovanja, a to znači da smo sve više u mogućnosti biti tu za naše kupce, čak i u vrlo izazovnim vremenima. 

Između ostalog, mi pružamo usluge udaljenih audita i pregleda, online podršku i tečajeve te omogućujemo kontinuiranu komunikaciju s vašim ključnim kontaktima u DNV GL-u. 

Saznajte više o tome kako vas možemo podržati.

 

Maritime

 

Oil & Gas

 

Power & Renewables

 

Business Assurance

 

Digital Solutions