Skip to content

Pojačajte svoj sustav upravljanja DNV-ovim paketom za samoocjenjivanje

Mjerenje vašeg razumijevanja standarda i spremnosti vašeg sustava upravljanja postaje dostupnije uz DNV-ov alat za samoprocjenu.

Adekvatna podrška vašim poslovnim ciljevima zahtijeva dobro osmišljen, implementiran i kontinuirano poboljšavan sustav upravljanja. 

DNV-ov online paket za samoocjenjivanje donosi vam vrijednost tako što premošćuje vaš jaz u znanju vezano za pojedinu normu i pomaže u mjerenju vlastitog razumijevanja odabrane norme i stvarne spremnosti vašeg sustava upravljanja. Generira se kohezivno izvješće koje dodjeljuje kvantitativnu ocjenu na temelju procjene kako bi se otkrilo što dobro funkcionira i gdje postoje područja koje treba poboljšati. Paket za samoocjenjivanje pokriva sve ključne norme sustava upravljanja, od kvalitete i okoliša do sigurnosti hrane. 

Kroz ovaj paket koji se temelji na znanju naših stručnjaka o normama, stručnosti u području auditiranja i podacima s audita, dobivate dubinsko razumijevanje vaše spremnosti, osnovnu polaznu točku koja pokazuje gdje usmjeriti napore za poboljšanje. “Drago nam je dokazati našu usmjerenost na kupca pružanjem učinkovitog, strukturiranog pristupa našim klijentima dok se pripremaju za pripremu za certifikacijske audite. Paket samoprocjene učinkovit je alat koji će vam pomoći u stalnom poboljšanju. Osposobljava vas da postavite kvantitativne ciljeve za određena područja i redovito mjerite napredak, tako da neprestano mjerite i poboljšavate performanse svog sustava upravljanja,” kaže Mauro Crippa, voditelj odjela Market Intelligence u DNV Business Assurance. 

Paket za samoocjenjivanje također je razvijen za podršku individualnom učenju. Kupci se potiču da prošire proces i mogućnosti učenja u svoje radno okruženje kako bi iskoristili automatizirane povratne informacije alata i postepeno implementirali nalaze procjene izravno u svoje organizacije. DNV potiče klijente da budu inovativni i napredni. Od obuke i pripreme za vaš prvi audit do poboljšanja vašeg sustava upravljanja i održavanja vaših certifikata, naša opsežna ponuda uvijek uključuje naše tehničke stručnjake, pristup koji se temelji na riziku i digitalne alate.