Skip to content

DNV preuzima The Registrar Company

Akvizicija proširuje i jača DNV-ove usluge certifikacije i obuke za mala i srednja poduzeća u Sjevernoj Americi.

Katy, TX, July 5, 2022 – DNV, globalni lider u certificiranju sustava upravljanja, sa zadovoljstvom objavljuje da je kupio The Registrar Company (TRC), certifikacijsko tijelo u obiteljskom vlasništvu koje pruža usluge certificiranja i obuke malim i srednjim poduzećima u Sjevernoj Americi.

Kompatibilan pristup tvrtke u obiteljskom vlasništvu integrirane s DNV-om u vlasništvu zaklade pruža snažno neovisno jamstvo. Uz prepoznatljivost brenda TRC u Kanadi i Sjedinjenim Državama te DNV na međunarodnoj razini, dvije tvrtke se udružuju kako bi ojačale svoju ponudu i prisutnost u Sjevernoj Americi.

“Vrlo smo uzbuđeni što ćemo udružiti snage s The Registrar Company. Ovo označava početak našeg puta da rastemo i postanemo preferirani matičar u Sjevernoj Americi. Zajedno ćemo nastaviti graditi povjerenje čvrsto utemeljeno na neovisnosti, tehničkoj stručnosti i pristupu usmjerenom na kupca,” kaže Barbara Frencia, izvršna direktorica Business Assurance, DNV.

Akvizicija TRC-a kombinira izvrsnu brigu o korisnicima s tehničkom stručnošću, kvalitetom i integritetom. Kombinirana prisutnost u Kanadi i Sjedinjenim Državama, podržana globalnim dosegom DNV-a, jača DNV-ov portfelj sustava upravljanja i strateški utjecaj na industriju kako bi se formiralo snažno certifikacijsko tijelo koje potiče rast diljem Sjeverne Amerike.

“Oduševljena sam što se pridružujem DNV-u,” kaže Emily Delisle, izvršna direktorica tvrtke The Registrar Company. "To će nam omogućiti da našim klijentima nastavimo pružati visoku razinu korisničke usluge na koju su navikli, a istovremeno nam omogućuje da ponudimo cijeli niz usluga obuke i certifikacije na globalnoj razini."

Službena objava akvizicije objavljena je u Katyju u Teksasu u utorak, 5. srpnja 2022.


O DNV-u

DNVis je neovisni pružatelj usluga osiguranja i upravljanja rizicima koji djeluje u više od 100 zemalja. Svojim širokim iskustvom i dubokom stručnošću DNV unapređuje sigurnost i održivu izvedbu, postavlja industrijske standarde te nadahnjuje i izmišlja rješenja.

Kao jedan od vodećih svjetskih pružatelja usluga certifikacije, osiguranja i upravljanja rizicima. Bilo da certificiramo sustav upravljanja ili proizvode tvrtke, pružamo obuku ili procjenjujemo opskrbne lance i digitalnu imovinu, klijentima i dionicima omogućujemo donošenje ključnih odluka s povjerenjem. Predani smo podršci našim klijentima u tranziciji i održivom ostvarenju njihovih dugoročnih strateških ciljeva, zajednički doprinoseći ciljevima održivog razvoja UN-a.


O The Registrar Company-u

Registrar Company, Inc. (TRC) osnovana je 1996. godine i akreditirana od strane ANAB-a 1997. Mi smo ponosno obiteljsko certifikacijsko tijelo koje shvaća važnost korisničke službe i pruža inovativne usluge certifikacije sustava upravljanja s dodanom vrijednošću. TRC služi organizacijama svih veličina diljem Sjeverne Amerike. Naši klijenti dolaze iz privatnog, neprofitnog i državnog sektora. Naši uredi u Dallasu, Texas i Guelph, Ontario, u kombinaciji s više od 60 strateški lociranih revizora, omogućuju TRC-u pružanje lokalnih usluga certificiranja bilo gdje u Sjevernoj Americi.

Web stranica: theregistrarco.com/