Skip to content

DNV mijenja akreditirani ured za ASC, MSC i RSPO certifikacije

Obavijest o administrativnoj izmjeni vezano za postupke certifikacije koje DNV provodi pod akreditacijom ASI.

DNV je u Norveškoj i Njemačkoj akreditiran od strane akreditacijskog tijela ASI. Jedna od te dvije lokacije nalazi se na certifikatima koje izdajemo. Kako bismo osigurali jednostavnije upravljanje i harmonizaciju unutar DNV-a, selimo svoju akreditacijsku jedinicu u Italiju gdje se ujedno nalazi i naš Globalni centar za hranu i piće. 

To znači da ćete, ako posjedujete certifikat izdan pod ASI akreditacijom, dobiti novi certifikat s novom DNV adresom. Taj će certifikat zamijeniti vaš postojeći i možete ga očekivati do kraja 2021. godine. 

Ova promjena ni na koji način ne utječe na vašu certifikaciju. Želimo naglasiti da se nije dogodila nikakva promjena vezana za tehničko ili operativno upravljanje certifikacijskom shemom. Valjanost vašeg certifikata ostaje nepromijenjena; i dalje će biti važeći sve do datuma isteka.  

 

Certificirane organizacije ne trebaju poduzimati nikakve korake osim što, po primitku trebaju početi koristiti svoje nove certifikate. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti svom lokalnom DNV uredu.