Skip to content

DNV GL Presafe AS – Prijavljeno tijelo 2460 – dobiva vizualni identitet DNV GL

Kao što je objavljeno 31. svibnja 2018., DNV GL je postao 100% vlasnik EU prijavljenog tijela DNV GL Nemko Presafe (Presafe), koje je prethodno bilo u zajedničkom vlasništvu s kompanijom za certificiranje i testiranje, Nemko.

Od siječnja 2019. pokrenut je proces usklađivanja identiteta DNV GL Presafe AS i brenda globalne organizacije DNV GL.

Ta će novost utjecati isključivo na vizualni identitet i brend, bez promjena vezanih za prijavljeno tijelo, njene djelatnike, procese i aktivnosti. Broj prijavljenog tijela neće se mijenjati.  

Ova promjena ni na koji način neće imati utjecaj na postojeće ugovore ili aktivne certifikacije naših kupaca.  Aktivni certifikati biti će usklađeni s novim vizualnim identitetom tokom idućeg redovnog ažuriranja cerifikata.  Certifikati s novim vizualnim identitetom mogu biti izdani i ranije, na zahtjev kupca. 

Promjena vizualnog identiteta certifikata također donosi i novost po pitanju primjene DNV GL Blockchaina koji pruža veću sigurnost i pouzdanost certifikata, sprječava prijevare te omogućava nadležnim tijelima i ostalim zainteresiranim stranama provjeru valjanosti certifikata u realnom vremenu. Više informacija možete pronaći ovdje.  

DNV GL je jedno od vodećih svjetskih certifikacijskih tijela. Mi pomažemo tvrtkama u upravljanju rizicima te potvrđujemo proizvode, procese, ljude i opskrbne lance, kroz usluge edukacija, procjena, certifikacija i verifikacija u velikom broju sektora.