Skip to content

DNV GL – generalni sponzor 17. hrvatske konferencije o kvaliteti

U razdoblju 10.-13. svibnja u Opatiji će biti održana 17. hrvatska konferencija o kvaliteti pod nazivom ˝Znanjem do kvalitete-kvalitetom do rezultata˝. Generalni sponzor ovogodišnje konferencije je DNV GL- Business Assurance.

Budućnost sustava upravljanja

DNV GL, vodeće svjetsko tijelo za upravljanje rizicima, svojim uslugama u području certifikacije, neovisnih procjena, verifikacija i edukacija već niz godina pruža podršku velikom broju tvrtki u svijetu i Hrvatskoj. 

Stalne promjene načina poslovanja i poslovnog okruženja u svijetu dovode do nužnih promjena u pristupu sustavima upravljanja. Toga smo svjesni i aktivno radimo na novim, modernim pristupima koji će omogućiti organizacijama da adekvatno odgovore na te izazove korištenjem naprednih sustava upravljanja.


Kao lider u području inovacija i noviteta u industriji certifikacije, DNV GL će na konferenciji predstaviti inicijative koje donose zaokret u korištenju informacija audita sustava upravljanja kao i  rješenja za budućnost temeljena na međunarodnim istraživanjima, dugogodišnjoj praksi i tehnologijama koje svakodnevno koristi za prikupljanje podataka u različitim sektorima.

Više o konferenciji