Skip to content

Barbara Frencia izabrana za zamjenicu predsjednika IIOC-a

Independent International Organisation for Certification (IIOC) je poslovno tijelo ključnih međunarodnih certifikacijskih tijela.

Izvršni direktor IIOC-a Marcus Long sa zadovoljstvom potvrđuje Barbaru Frencia, izvršnu direktoricu Business Assurance-a u DNV-u kao zamjenicu predsjednika IIOC-a i imenovanu predsjednicu.

„Drago mi je što Barbara preuzima ulogu zamjenice predsjedavajućeg, što dovodi do preuzimanja uloge predsjednice IIOC-a 2024. Barbara je bila izvrstan dodatak Upravi IIOC-a otkako se pridružila 2021. i nastavit će dodavati ključnim prioritetima IIOC-a radit će za klijente i dionike članova IIOC-a,' kaže Marcus Long.

Predstavljajući međunarodna certifikacijska tijela, vizija IIOC-a je promicanje vrijednosti visokokvalitetne akreditirane certifikacije i drugih usluga osiguranja kako bi se osigurala troškovno učinkovita, visokokvalitetna isporuka koristi svim klijentima i njihovim klijentima i dionicima.

Od svog osnutka 1993. godine, IIOC je zastupao stavove članova o pitanjima usluga certificiranja i osiguranja, pružajući tehničke podatke koji utječu na donošenje odluka u ovom području. Članstvo u IIOC-u otvoreno je međunarodnim certifikacijskim tijelima te nacionalnim i regionalnim certifikacijskim udrugama koje dijele i podržavaju njegove ciljeve.

“Veoma sam počašćen što su me moji kolege izabrali za zamjenika predsjednika IIOC-a i imenovanog predsjednika. Sustavi upravljanja i certificiranje postaju sve važniji za tvrtke u upravljanju i ublažavanju rizika, osiguravanju kontinuiteta poslovanja i izgradnji otpornosti. Unapređenje kvalitete akreditirane certifikacije ključno je za pomoć tvrtkama u izgradnji povjerenja i povjerenja dionika,” kaže Barbara Frencia.

Posjetiti web stranicu IIOC.