Globalni pružatelj Life Sciences usluga

Odluka DNV GL-a je značajno razvijati svoje usluge u odabranim područjima Life Sciences. Točnije, pomagati organizacijama u očuvanju zdravlja i osiguravanju hrane - dvije temeljne ljudske potrebe.


Svjetska populacija je u porastu uz očekivanje produljavanja životnog vijeka. Ta kombinacija stavlja značajan pritisak na opskrbu hranom i zdravstvene sustave.

S pozitivne strane, vidimo značajan napredak u tehnologijama i razvoju big data (velikih podataka). No, postoje izazovi vezani uz kvalitetu, sigurnost i integritet i njima je potrebno pozabaviti se. Uključivanje neovisnih pružatelja usluga potvrđivanja biti će sve važnije.

Naše iskustvo u pružanju podrške organizacijama u području upravljanja rizicima, kroz usluge koje pružamo bolnicama širom svijeta s ciljem osiguravanja kvalitetne brige usmjerene potrebama pacijenata te industriji hrane i pića u osiguravanju sigurnosti i održivosti opskrbnih lanaca.
Pozivamo vas da istražite donje poveznice koje će vam pružiti dodatne informacije o tome što nudimo i kako ćemo u budućnosti razvijati svoju ulogu pružatelja usluga potvrđivanja.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas