Osigurajte da način na koji poslujete predstavlja najbolju praksu

Man inspecting production line

Vaš sustav upravljanja

Svakoga se dana u Vašoj organizaciji donosi velik broj odluka. Sve odluke i aktivnosti imaju posljedice i utječu na kratkoročne i dugoročne poslovne rezultate. Njima utječete na svoje proizvode i usluge koje isporučujete, na Vašu reputaciju, rezultate i profit.

Skup svih tih aktivnosti predstavlja Vaš sustav upravljanja i način na koji Vaša organizacija posluje. Sve organizacije imaju sustav upravljanja, neovisno o veličini, djelatnosti kojoj pripadaju ili kompleksnosti poslovanja. Sve se svodi na to koliko ste svjesni djelovanja i aktivnosti u svojim procesima i koliko ih imate pod nadzorom.

Kako znate da radite prave stvari u pravo vrijeme? Da Vam ne promiču ključni rizici? Da koristite sve svoje potencijale?

Man and woman discussing chart

Vrijednost potvrđivanja

Usluge potvrđivanja predstavljaju neovisno potvrđivanje treće strane koje Vama i Vašim zainteresiranim stranama osigurava povjerenje. Povjerenje da primjenjujete odgovarajuće postupke za upravljanje ključnim aspektima poslovanja, bilo da se radi o kvaliteti, okolišu, sigurnosti ili bilo kojem drugom području. Povjerenje da su Vaši zaposlenici prošli potrebne obuke i da su svjesni najboljih praksi koje utječu na donošenje njihovih svakodnevnih odluka. 

Usluge potvrđivanja dokazuju da svojim poslovanjem upravljate na učinkovit način.

Usporedba s najboljom svjetskom praksom i certifikacija prema međunarodno priznatim normama sustava upravljanja kao što je ISO 9001 za upravljanje kvalitetom ili ISO 14001 za upravljanje okolišem, dokazujete da djelujete u skladu s najboljom praksom i radite na kontinuiranim poboljšanjima. Na taj način šaljete jasnu poruku kupcima, dobavljačima i investitorima.

Kako biste bili certificirani prema ISO normama, potrebno je da pronađete akreditirano certifikacijsko tijelo, kao što je DNV GL.

Man with DNV GL logo on his back

Zašto biti naš partner?

  • Više od 150 iskustva u upravljanju rizicima i uslugama potvrđivanja.
  • U vlasništvu smo neovisne fondacije sa svrhom očuvanja života, imovine i okoliša.  
  • Već gotovo 30 godina obavljamo certifikacije sustava upravljanja te smo izdali oko 80.000 certifikata za oko 65.000 kupaca u više od 180 zemalja.
  • Naši su auditori dio globalne mreže, no govore Vašim jezikom i razumiju Vaše lokalne potrebe. 
  • Naša jedinstvena metodologija auditiranja Next Generation Risk Based Certification* više je od same provjere ispunjenja zahtjeva norme. Ona dokazuje da je Vaše poslovanje temeljeno na širem pogledu i aktivno usmjereno na poslovni uspjeh. 
  • Mi Vam pomažemo u upravljanju poslovnim izazovima danas, čime zajedno gradimo održivo sutra.

*Risk Based Certification je zaštićeni EU trademark DNV GL AS.

Kako Vam možemo pomoći?

Kontaktirajte nas