Znanje za poduzimanje aktivnosti

Naše usluge obuke pružaju uvid relevantan za kontekst vaše tvrtke u okruženju aktivnog učenja. Gradimo praktično znanje kako bismo podržali vas i vašu tvrtku na putu certificiranja i dalje.

Group of people looking up

Našu obuku vode lokalni menadžeri koji provode praktične tečajeve koji nadilaze teoriju. Dajemo vam priliku da učite od drugih koji se susreću s vašim izazovima. U svakom treningu dijelimo uvid u performanse sustava upravljanja od naših 70.000 kupaca širom svijeta. Analiziran i predstavljen u našem Lumina benchmarking alatu, pruža jedinstven uvid u rizike s kojima se suočavaju drugi. Naša snaga je znati što se stvarno događa u tvrtkama poput vaše i spremni smo podijeliti ovaj resurs s vama.

Nakon svakog treninga možete nastaviti iskustvo učenja i provesti znanje u djelo pomoću našeg online paketa za samoprocjenu. Provedite profesionalne samoprocjene usredotočene na specifične standarde sustava upravljanja. Pristup je besplatan za sve naše polaznike edukacije.

Nudimo usluge obuke u učionici i na daljinu. Naš portfelj tečajeva proteže se od sustava upravljanja i osiguranja proizvoda do održivosti, lanca opskrbe i korporativne odgovornosti, primjenjiv na tvrtke u svim vrstama industrija. Nudimo i tehničke tečajeve i tečajeve specifične za industriju, od zdravstvene skrbi i sigurnosti hrane do zrakoplovne, zrakoplovne, obrambene, automobilske i funkcionalne sigurnosti.

Kupci diljem svijeta imaju koristi od naših usluga obuke jer se usredotočujemo na poboljšanje vaših poslovnih performansi. Naši paketi za obuku su dizajnirani i isporučeni na vašem željenom jeziku na temelju naše duboke stručnosti u industriji, auditorskom iskustvu i opsežnoj analizi podataka s audita.

Tečajevi za sustave upravljanja

Znanje ojačava Vašu sposobnost za provođenje promjena. Naši tečajevi pomoći će Vam ojačati sposobnost Vaših timova za implementaciju i certifikaciju sustava upravljanja te pretvaranje rizika u prednosti i prilike. Obratite se Vašem lokalnom Business Assurance uredu!

Kontaktirajte nas:

Preuzmite kalendar seminara

Kalendar

Želite više informacija o našim tečajevima?

Kontaktirajte nas

Tečajevi

Show More Results