DNV

Znanje za djelovanje

Dobrodošli u našu trening akademiju. Naše usluge tečajeva pružaju vam uvide koji su relevantni za vaš poslovni kontekst u okruženju aktivnog učenja. Mi gradimo znanje za djelovanje kako bismo vam pružili podršku na certifikacijskom putovanju vaše organizacije.

Group of people looking up

Naše akademije se vode s lokalnog nivoa iz naših podružnica u kojima se pružaju tečajevi koji idu šire od same teorije. Mi vam dajemo mogućnost učenja kroz živa isustva nas i drugih. Znanja prikupljena kroz rad s naših oko 70,000 klijenata šitom svijeta dio su naših svakodnevnih tečajeva koje održavamo za vas. Mi znamo što se događa u tvrtkama poput vaše i to je naša snaga koju smo uz iskustvo koje imamo spremni podijeliti s vama. 


Nakon tečaja možete nastaviti svoje putovanje kroz nova saznanja te primijeniti stečeno znanje u praksi putem pristupa na online alat za samoprocjenu. Online alat vam omogućava da napraviti profesionalnu samoprocjenu usmjerenu na određene norme sustava upravljanja. Alat je besplatan za sve sudionike DNV tečajeva.   

Mi nudimo tečajeve u učionicama kao i online tečajeve. Naš portfelj ponude tečajeva obuhvaća od edukacija za sustave upravljanja i certifikaciju proizvoda do edukacija o održivosti, opskrbnim lancima, društvenoj odgovornosti i drugim sličnim temama namijenjenim svim vrstama industrija i sektora. 

Tečajevi za sustave upravljanja

Znanje ojačava Vašu sposobnost za provođenje promjena. Naši tečajevi pomoći će Vam ojačati sposobnost Vaših timova za implementaciju i certifikaciju sustava upravljanja te pretvaranje rizika u prednosti i prilike. Obratite se Vašem lokalnom Business Assurance uredu!

Kontaktirajte nas:

Preuzmite kalendar seminara

Kalendar

Želite više informacija o našim tečajevima?

Kontaktirajte nas

Tečajevi

Show More Results