Registrirajte se na Veracity i započnite s nama digitalno putovanje putem nove platforme za certifikacijske markice

Registracijom na Veracity zajednički započinjemo naše digitalno putovanje: kontaktirajte DNV GL kako biste saznali koju e-mail adresu možete koristiti za registraciju. Prvi korak je Certmark aplikacija, nova platforma namijenjena distribuciji certifikacijskih markica.

Jeste li već vidjeli našu novu platformu za certifikacijske markice?

Prijavite se na platformu Veracity i pogledajte našu novu aplikaciju za klijente koja vam omogućava preuzimanje certifikacijskih markica za vase aktivne certifikate.  

Već je prošlo neko vrijeme od pokretanja naše prve platforma za certifikacijske markice. Sada smo odlučili pojednostavniti upotrebu platforme.

Promjene koje su se dogodile u novoj verziji platforme:

  • Uklonjene su web markice i eCard iz razloga što je vaš certifikat u blockchainu sigurniji, uvijek ažuriran i dostupan. 
  • Vaš certifikat ima jedinstveni QR kod koji omogućava da svatko može pristupiti vašem e-certifikatu. Sada možete poveznicu koja otvara taj QR kod povezati s markicom koju ste postavili na svoju web stranicu. Na taj način će svaka zainteresirana strana klikom na vašu markicu otvoriti vaš DNV certifikat. 
  • Kada dobijete svoj certifikat, ne morate čekati da vam mi dostavimo certifikacijske markice ili da mi aktiviramo vase podatke u platformi. Sada imate mogućnost to učiniti samostalno u samo nekoliko klikova: 
  1. Prijava (ili prva registracija) na Veracity, korištenjem email adrese na koju vam je stigao certifikat
  2. Odaberite My services, te odaberite ADD services
  3. Potražite kućicu Certmarks
  4. Odaberite Activate
  5. Završetak (Done)
  • Postoji mogućnost korištenja i na lokalnom jeziku.
  • Ulaskom na platformu, vidjet ćete sve markice koje su dostupne vama kao kontaktu za sve tvrtke u kojima ste navedeni kao naš referentni kontakt. Više u samoj platformi nećete vidjeti ime svoje tvrtke. Naprimjer, ukoliko ste kao kontakt u našim bazama navedeni pod više različitih tvrtki nećete morati navigirati s jednog profila tvrtke na drugi. Razlog tome je što je logika korištenja platforme preusmjerena s tvrtke na certifikacijske sheme uz koje se veže pojedina kontakt osoba.  Pritom će kontakt osoba odmah vidjeti sve raspoložive markice za sve tvrtke. 

Da zaključimo, sada je korištenje jednostavnije i brže, a do certifikacijskih markica dolazit ćete na lakši način. Nadamo se da ćete biti zadovoljni ovom promjenom.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas