Skip to content

Sljedivi, pouzdani certifikati

Nepromjenjiv, trenutan i siguran

Svi naši sustavi upravljanja, proizvodi i certifikati lanca opskrbe pohranjeni su i ažurirani u sigurnom privatnom Azure oblaku. To omogućuje svakome da u realnom vremenu potvrdi valjanost i ažurnost certifikata.

Ljudi posluju s tvrtkama u koje vjeruju. DNV gradi povjerenje više od 160 godina. Koristeći blockchain tehnologiju, prvi smo u industriji certificiranja koji činimo korak dalje u pružanju digitalnog osiguranja. To omogućuje našim klijentima da budu transparentniji u svojim nastojanjima da pokažu sljedivu usklađenost i pridržavanje pravila i standarda.

O DNV-ovoj sigurnoj pohrani certifikata

DNV izdaje i pohranjuje sve certifikate digitalno u Azure privatnom oblaku. To omogućuje povećanu sigurnost informacija i osigurava da su DNV certifikati dostupni u bilo kojem trenutku za potvrdu valjanosti. Paralelno, detaljima svakog certifikata upravlja se u proizvodnom sustavu DNV-a. Samo DNV može kreirati nove certifikate i ažurirati podatke dok svi drugi mogu pristupiti sigurnoj pohrani za provjeru statusa i detalja certifikata.

Provjera valjanosti certifikata

Svi certifikati imaju ugrađen QR kod. Skeniranjem QR koda pomoću mobilnog uređaja pokreće se pretraživanje sigurne pohrane certifikata. Svatko može u bilo kojem trenutku provjeriti i potvrditi tvrdnje tvrtke, opseg i valjanost certifikata. To se također može provjeriti pretraživanjem na našem javnom provjeritelju certifikata.

Više informacija

  Kako provjeriti certifikat?

Kako provjeriti certifikat?

Pogledajte kratki vodič