DNV GL

IATF 16949: 2016 - upravljanje kvalitetom u auto industriji

Cars in a row

Kontaktirajte nas:

Želite više informacija?

Da, molim

Već znate što tražite?

Zahtjev za ponudu

Certifikacija sustava upravljanja kvalitetom u automobilskom sektoru prema IATF 16949: 2016 standardu odnosi se na cijeli lanac automobilskog sektora i motocikala.

Aktivna i pasivna sigurnost vozila dosegla je razinu izvrsnosti zahvaljujući profesionalnom rastu cijelog opskrbnog lanca i rastu povjerenja kupaca u dobavljače. Kako se to "povjerenje" povećava? Certifikacija sustava upravljanja kvalitetom koju provodi DNV u automobilskom sektoru prema IATF 16949: 2016 jamči tržištu da certificirana tvrtka održava kontrolu nad svim unutarnjim procesima koji izravno utječu na kupca, što podrazumijeva komercijalne, dizajnerske i proizvodne procese – ali također s naglaskom na sve unutarnje procese podrške - upravljanje vještinama i osposobljavanje, održavanje i laboratoriji.
Norma IATF 16949: 2016 međunarodno je priznata i odgovara različitim nacionalnim propisima o sustavima kvalitete donešenim od strane svjetskih proizvođača automobila. To za tvrtke certificirane od strane DNV-a predstavlja dodatnu prednost.
DNV je, zahvaljujući svojoj globalnoj prisutnosti u velikom broju zemalja u svijetu u mogućnosti pružiti podršku klijentima koji svoje pogone imaju u više različitih zemalja.  Akreditaciju za IATF dobivena je od strane IAOB (International Automotive Oversight Bureau).

U listopadu 2016. je IATF objavio novi standard 16949:2016, koji mijenja prethodnu ISO / TS 16949.Kako započeti?

Kako biste proveli certifikaciju potrebno je da implementirate učinkovit sustav upravljanja kalitetom usklađen sa zahtjevima ove norme i zakonskim zahtjevima.  

DNV - Business Assurance je akreditirano certifikacijsko tijelo treće strane. Mi pružamo usluge certifikacije prema normi IATF 16949. Više informacija o postupku pogledajte na našoj stranici koja objašnjava put do certifikacije.

Kontaktirajte nas:

Želite više informacija?

Da, molim

Već znate što tražite?

Zahtjev za ponudu

Usluge koje bi Vas mogle zanimati: