Skip to content

Održana 9.konferencija o društveno odgovornom poslovanju (DOP)

Konferencija je okupila brojne stručnjake i tvrtke u razmjeni iskustava o primjeni principa društveno odgovornog poslovanja.

Deveta konferencija o društveno odgovornom poslovanju održana je 21. i 22. studenog u Hotelu Esplanade u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR) te glavnog partnera Hrvatske gospodarske komore i suorganizatora Udruge stručnjaka za održivi razvoj, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatske udruge banaka i tvrtke Hauska i partner. 

DNV GL prisutnima je tom prilikom predstavio rad Ranka Režeka i Jelene Gruja na temu ˝Kako moderni sustavi upravljanja utječu na održivi razvoj˝. Rad i prezentacija predstavili su globalne izazove i sustave upravljanja kao jedan od mogućih odgovora na njih.

Program konferencije temeljen je na primjeni globalnih ciljeva održivosti s primjerima iz prakse održivog upravljanja poslovanjem. Tokom konferencije tvrtkama koje su u 2016. godini prema kriterijima indeksa DOP-a u tome bile najuspješnije dodijeljene su nagrade.

Više o indeksu DOP-a