DNV GL

Izvještavanje

Dobra komunikacija pomaže Vam upravljati očekivanjima širokog raspona zainteresiranih strana koje imaju utjecaj na Vaše poslovanje; od investitora, auditora i regulatora do nevladinih organizacija i medija

Sustainability reporting services by DNV GL

Kontaktirajte nas:

Želite više informacija

Kontaktirajte nas

Već znate što tražite

Zatražite ponudu

Koja je svrha izvještavanja o održivosti?

Priprema izvještaja o održivosti koji uspješno komunicira i predstavlja Vaše rezultate zainteresiranim stranama može predstavljati velik izazov. ​Mi pomažemo tvrtkama da razumiju međunarodne norme i smjernice izvještavanja o održivosti kako bi uspostavile dobru praksu izvještavanja.  

Što i zašto 

​Izvještaji o održivosti prezentiraju rezultate u odnosu na društvene, okolišne i sve važnije ekonomske parametre. Izvještavanje je vrlo važno u smislu zadovoljenja zahtjeva zainteresiranih strana za transparentnost po pitanju korporativne odgovornosti. Više nije dovoljnosamo izjavljivati da poslujete odgovorno i na način koji pozitivno doprinosti održivosti u svijetu. Sada to trebate i dokazati.  

Komunikacija s kredibilitetom snažno pozitivno doprinosireputaciji Vaše tvrtke i stoga i ojačava Vašu poziciju i vrijednost na tržištu.  

Pojam izvještavanje o održivosti koristi se kako bi se pokrio širok spektar online ili print formata u kojima tvrtke izvještavaju o rezultatima u području njihova društvenog, okolišnog i ekonomskog djelovanja. 

Zašto biti naš partner?

Odaberite nas za svog partnerakako biste dobili rješenje koje poboljšava Vaše izvještavanje i procese koji iza njega stoje. Mi verificiramo izvještaje o održivosti prema svom DNV GL protokolu za verifikaciju izvještaja o održivosti. Principi i koncepti ovog protokola usklađeni su s Global Reporting Initiative (GRI) smjernicama i normom za potvrđivanje AA1000AS. Primjenjiv je i na izvještaje temeljene na drugim principima.

Put do verifikacije pomoći će Vam u pripremi zaneovisnu procjenu. 

Kontaktirajte nas:

Želite više informacija

Kontaktirajte nas

Već znate što tražite

Zatražite ponudu

Kako Vam možemo pomoći?

Kontaktirajte nas