DNV GL

Online alat za samoprocjenu

Svaki polaznik DNV tečaja o sustavima upravljanja dobiva besplatan, ekskluzivan pristup alatu za provođenje samoprocjene sustava upravljanja.

ISO transition banner

Kontaktirajte nas:

Za više informacija

Pogledajte tutorial

DNV-ov alat za samoprocjenu omogućuje tvrtkama da provedu profesionalnu samoprocjenu usmjerenu na specifičnu normu sustava upravljanja, pitanja ili područja rizika nakon čega mogu izraditi izvještaj u kojem je vidljivo kakav je status tvrtke i njeni rezultati u odnosu na zadano područje. Dobivanjem pristupa alatu pruža vam se podrška u kontinuiranom procesu učenja i nakon što sam tečaj bude završen. Time se vaša iskustva i saznanja proširuju i nakon završenog tečaja u vašem realnom radnom okruženju na taj način omogućavajući vam:    

  • Spajanje naučenog s određenim pitanjima i ključnim područjima koja su obrađena na tečaju 
  • Korištenje alata za brzu primjenu i prakticiranje naučenog 
  • Dobivanje brze povratne informacije o učinkovitosti provedenog tečaja i vaše spremnosti primjene znanja  
Tko bi trebao primjenjivati online alat za samoprocjenu? 

Može biti koristan za sve vrste organizacija, neovisno o stupnju zrelosti sustava:  
  • Ukoliko vaša tvrtka prvi put razmatra rizike iz nekog područja (npr. kvalitete, okoliša, zdravlja i sigurnosti, sigurnosti hrane i sl.), ovaj alat može biti baza za ocjenu vaše početne zrelosti u upravljanju tim rizicima.  
  • Ukoliko ste tvrtka s vrlo dobrim znanjem i uspostavljenim sustavom upravljanja, alat vam može pružiti indikacije mogućih područja za poboljšanje i biti pokazatelj stvarno postignutih poboljšanja kroz vrijeme.  
Alat vam može poslužiti da dobijete prikaz o točkama u kojima niste usklađeni s odabranom normom. Kada završite samoprocjenu, alat će generirati izvještaj za upravu i operativni izvještaj. On je temeljen na vašim odgovorima na set pitanja ili zahtjeva na temelju kojih je rađena procjena. Izvjetaj pruža detaljne pokazatelje rezultata po određenim pojedinačnim područjima odabrane norme ili rizika.   

Jeste li spremni isprobati alat? 
 
Posjetite nas na ready.dnvgl.com kako biste unijeli svoje korisničke podatke. Nakon toga ćete dobiti email dobrodošlice s korisničkim ID i lozinkom kako biste pristupili online alatu. Za više informacija o korištenju možete koristiti tutorial.

Kontaktirajte nas:

Za više informacija

Pogledajte tutorial